Konsumatorë të dashur

Temperaturat çdo ditë e më shumë po shënojnë rënie.

Ju lutemi që të keni kujdes të shtuar ndaj UJIT.

Mbështillni mirë orëmatësit tuaj dhe pjesët përcjellëse.

"Uji është jetë, ta kursejmë që ta kemi".