Njoftim- Rezultatet perfundimtare ITUN 

Kliko këtu

 

Njoftim  – Lista për Intervisten me gojë

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Drejtor I/E  Departamentit Komercial

Kliko këtu

 

Rezultatet e testit me shkrim per ITUN

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs 

1 . Lexues/Shperndares i Fakturave/Arkëtues – Njesia Operative – Reke e Keqe
2. Pastrues/e

Kliko këtu

 

Njoftim – Lista e Kanditatëve për testin me shkrim. :
1. Inxhinier i Proceseve në ITUN (I)                   E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 12-12.45               
2. Mekanik në ITUN (I)                                         E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 15-15.45
3. Elektricist në ITUN (I)                                      E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 15-15.45
4. Operator në ITUN – (4)                                    E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 14-14.45
5. Shefer Kamioni (Pirunar) (I)                           E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 14-14.45
6. Kimist/e në ITUN (I)                                         E Hënë dt. 15.11.2021 – ora 11-11.45

Kliko këtu

 

Njoftim – Lista e ngushtë për pozitat :
1. Inxhinier i Proceseve në ITUN (I)
2. Mekanik në ITUN (I)
3. Elektricist në ITUN (I)
4. Operator në ITUN – (4)
5. Shefer Kamioni (Pirunar) (I)
6. Kimist/e në ITUN (I)

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Auditor/e  i/e brenshëm/me 

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs   1. KRYESHEF EKZEKUTIV
                                       2. ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR DHE I THESARIT

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Kimist/e impiantit të trajtimit të ujërave të ndotura

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Shofer Kamioni ( Pirunar )

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Operator në Impiantin për Trajtim të Ujërave të Ndotura

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Elektricist në Impiantin për Trajtim të Ujrërave të Ndotura

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs –  Mekanik i Impiantit për Trajtim të Ujrërave të Ndotura 

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs –  Inxhinier I Proceseve në ITUN     

Kliko këtu

 

Rezultatet përfundimtare – Zyrtar/e për Projektim dhe Zhvillim

Kliko këtu

 

Rezultatet përfundimtare – Auditor/e  i/e brenshëm/me 

Kliko këtu

 

Lista e kanditateve të cilët kane kaluar testin me shkrim për pozitën : Zyrtar/e për Projektim dhe zhvillim

Kliko këtu

 

Njoftim për Konkurs – Puntor Fizik

Kliko këtu