KRU Gjakova – Pikat e arkëtimit

https://www.youtube.com/watch?v=BzvK0BG-kuQ

KRU “Gjakova” bënë investime të reja në rrjetin e ujësjellësit

KRU “GJAKOVA” shënon ditën botërore të ujit

Sfidat dhe sukseset e KRU “GJAKOVA” gjatë vitit 2020

KRU Gjakova apelon te konsumatorët që të mos e keqpërdorin ujin

KFW e mbështet KRU Gjakovën me 5.5 milionë Euro

KRU Gjakova, Dokumentar mbi të arriturat e Kompanisë

Rahovec, identifikohet kontaminuesi i ujit

Me 20 Tetor do të realizohet ëndrra e kahmotshme e 31 fshatrave të Rekës

Banorët e Rekës së Keqe i gëzohen Ujit

KRU Gjakova: Uji në Rahovec nuk është i kontaminuar

Apel për konsumatorët që të mos e keqpërdorin ujin

KRU Gjakova dorëzon Kallëzim Penal ndaj Kryetarit të Junikut

Zbatimi i projektit të impiantit të ujërave të ndotura

Me 1 Tetor Fshatrat e Rekës së Keqe do të kyqen me sistemin e ujit

KRU Gjakova, monitoron projektin “Furnizimi me ujë të pijes”

Dy konsumatorë rikyqen ilegalisht në rrjetin e KRU Gjakova.

Nga sot lëshohet uji i pijes për këto fshatra

Kursejeni ujin e pijshēm apelojnë zyrtarët e KRU Gjakova

Po kërkojmë bashkëpunim me institucionet

Green Art Center, organizon ekspeditë në KRU Gjakova

Junikasit protestojnë kundër mos marrjes së ujit të pijes

“Ujē për të gjithë” debat nga KRU Gjakova

Gjini: Do të jemi mbështetës të KRU Gjakova

Urime festat e fundvitit nga KRU Gjakova – Video 2019

Dita e Ujit me ujë cilësor, vizitë tek Stacioni i Filtrimit

Konsumatorë të shumtë kanë borgje te KRU Gjakova

KRU Gjakova, ndihmon skamnorët për festa të fundvitit

Cermonia e Inagurimit të fazës së dytë të impiantit të ujit KRU Gjakova

Inagurohet rrjeti i furnizimit me ujë në fshatin Lubizhdë të Hasit

KRU Gjakova, kerkon ndihme nga MZHE

KRU Gjakova shprëndan ndihma për familje me nevojë

KRU Radoniqi ndërron emrin, tash quhet KRU Gjakova

ARRU me KRU ”Gjakova” mbajnë diskutim publik për procesin tarifor

KRU Gjakova gëzon Rekën e Keqe, së shpejti