Vizitë në KRU “Gjakova” nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

Vizitë në KRU “Gjakova” nga Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.
Sot Kompaninë e Ujësjellësit “Gjakova” e vizituan përfaqësues nga Qeveria e Republikës së Kosovës në kuadër të Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, udhëhequr nga Kryetari i Komisionit Ferat Shala, Zëvendëskryetare Jeta Statovci si dhe anëtarët Gramoz Agusholli, Driton Hyseni, Mimoza Kusari-Lila, Armend Muja dhe Pal Lekaj.
Komisioni u mirëprit nga Bordi i Drejtorëve i cili udhëheqet nga kryesuesi Urim Gashi, Kryeshefi Ekzekutiv Ismet Ahmeti si dhe menaxhmenti i lartë nga KRU “Gjakova”. Në takim u diskutuan sfidat, të arriturat, problematikat me të cilat ballafaqohet kompania si dhe projektet që pritet të realizohen në vazhdimësi.
Poashtu vizitë ju bë dhe Liqenit të Radoniqit si dhe Stacionit të Filtrimit.
KRU “Gjakova” SH.A.
15.09.2021.

Rehabilitim i rrjetit në Komunën e Rahovecit

Rehabilitim i rrjetit në Komunën e Rahovecit
KRU “Gjakova” është duke zhvilluar punime në qytetin e Rahovecit në rehabilitim të rrjetit, për arsyje të këtyre punimeve do kemi reduktim të furnizimit me ujë.
Ndërprerje të ujit do të ketë në një pjesë të qytetit të Rahovecit saktësisht rrugët; “Dëshmorët e Pashtrikut”, rruga; “Mexhit Mustafa”, rruga; “Gëzim Hamza” si dhe një pjesë e fshatit Brestovc.
Ekipet tona do kujdesen që sa më shpejtë të kryhen punimet për të rikthyer furnizimin me ujë.
KRU “Gjakova” Sh.A.
12.09.2021.

Filloi asfaltimi i rrugës tek rezervoari në Batush

Filloi asfaltimi i rrugës tek rezervoari në Batush.
Në fshatin Batush të Gjakovës aty ku edhe ndodhet Objekti Administrativ i KRU “Gjakova”, filluan punimet për asfaltimin e rrugës nga rruga kryesore deri tek rezervuari dhe Objekti Administrativ.
Gjatësija e rrugës përfshin 900m.
Realizimi i këtij projekti infrastrukturor është mëse i mirëseardhur për konsuamtorët e kësaj zone të cilët do të kenë një qasje më të lehtë në marrjen e shërbimeve nga Objekti Administrativ i KRU “Gjakova”.
Ky projekt po realizohet në bashkëpunim me Komunën e Gjakovës, vlera totale e projektit është 47 981,00 euro.
Punimet pritet të përfundojnë në 30 ditë pune sipas planit dinamik.
KRU “Gjakova”
12.09.2021.

Ditë pune

Ditë pune!

Menaxhmenti i lartë i KRU “Gjakova”, të angazhuar në hartimin e Biznes Planit për vitin 2022-2024.

Në këtë Biznes Plan, përfshihen projekte të ndryshme infrastrukturore dhe jo infrastrukturore, projekte mbi prodhimin, faturimin, inkasimin etj.

Vizitë në Impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura

Vizitë në Impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura.
Bordi i drejtorëve të KRU “Gjakova” i cili përbëhet nga Kryesuesi; z.Urim Gashi, antarët; znj.Mevlyde Kelmendi Begolli, znj.Atdhetare Kelmendi dhe z.Islam Hasani sëbashku me Kryeshefin Ekzekutiv z.Ismet Ahmeti, menaxhmentin e kompanisë si dhe konsulencën vizituan Impiantin e Ujërave të Ndotura për të shikuar nga afër ecurin e punimeve.
Impianti i Trajtimit të Ujërave të ndotura është një projekt shumë i rëndësishëm që po i shtohet Komunës së Gjakovës, ku përmes teknologjisë bashkëkohore , ujërat e zeza shëndrrohen në ujëra të pastra duke përfshirë dhe rehabilitimin e rrjetit të kanalizimit.
Ky projekt është bashkëfinancim nga Qeveria Zvicerane, Qeveria Gjermane si dhe Kuvendi Komunal-Gjakovë, vlera totale e këtij projekti është 16.8 milion euro.

Njoftim me rëndësi

Njoftim me rëndësi,
rreth mënyres së pagesave nëpërmjet bankes.
KRU Gjakova njofton të gjithë konsumatorët të cilët i kryejnë pagesat përmes transaksioneve të bankës (E-banking), në përshkrimin që iu kërkohet tek transaksioni përveç emrit dhe mbiemrit, i rëndësishëm është kodi apo numri referent i konsumatorit, i cili është i shënuar në ç’do faturë.
Për konsumatorët fizik numri referent është gjashtë shifror A XXXXXX, kurse për konsumatorët juridik numri referent është katër shifror B XXXX .
Për çdo konsumatorë numri referent është i veçantë i cili është kodi që identifikon konsumatorin në databazën tonë.
Disa pagesa janë të panjohura për ne në mungesë të të dhenave adekuate, andaj kërkojmë nga konsumatorët të identifikojnë numrin e saktë të kodit të tyre si referencë për pagesa të shërbimeve të ujit.
KRU “Gjakova” si gjithnjë falenderon konsumatorët për bashkëpunimin e treguar në vazhdimësi!
25.08.2021.

KRU “Gjakova”, me masa të shtuara kundër përhapjes së Covid-19.

KRU “Gjakova”, me masa të shtuara kundër përhapjes së Covid-19.
Në ambientet punuese bëhet rregullishtë dezinfektimi dhe pastrimi i të gjitha hapësirave.
Lusim konsumatorët të cilët frekuentojnë hapsirat tona, që të respektojnë masat e rekomanduara, bartja e domosdoshme e maskës si dhe ruajtja e distancës!
Faleminderit pë mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” SH.A.
31.08.2021.

Defekt

Të nderuar konsumatorë, ju njoftojmë se kemi defekt në gypin kryesor fi 250 në fshatin Ratkovc-Komuna Rahovecit.
Për arsye të punimeve në lokalizimin dhe sanimin e defektit, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë për fshatrat; Ratkovc, Vrajak, Bratotin si dhe një pjesë e fshatit Dejnë.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit duke ndërmarrur të gjitha masat që sa më shpejtë ta rikthejmë furnizimin me ujë.
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
K.R.U.”Gjakova” sh.a.
23.08.2021

Pensionohet Drejtori i Shitjes në KRU “Gjakova” z.Xhavit Hoxha

Pensionohet Drejtori i Shitjes në KRU “Gjakova” z.Xhavit Hoxha.
Pas 44 viteve përvojë pune në një cermoni me përplot emocione, mirënjohje e lavdërime u pensionua sot Drejtori i Departamentit Komercial z.Xhavit Hoxha.
Xhavit Hoxha u punësua në vitin 1977 si lexues në qytetin e Gjakovës, për të vazhduar më pas në Njësin e Kontrolles, e më pastaj në Departamentin Komercial në menaxhimin e Enteve dhe Industri deri në bashkimin nga Kompania “Çabrati” në KRU “Radoniqi”.
Vlen të permendet si periudhë sfiduese ishte koha e masave të dhunshme ku z.Hoxha me disa kolegë të tij ja dolën që edhe në ato kushte të jashtëzakonshme të siguronin furnizimin me ujë të pijes për popullatën!
Kontributin e tij z.Hoxha e dha edhe duke qenë pjesë e shumë komisioneve të rëndësishme brenda kompanisë si; Udhëheqës i Komisionit për Ankesa të Konsumatorëve, Pjesëmarrës në Komisionin për Rekrutim të punëtorëve, kontribut dhënës në Sindikatën e Punëtorëve etj.
Me ardhjen e Kryeshefit Ekzekutiv z.Ismet Ahmetit në krye të kompanisë KRU “Gjakova”, z.Hoxhes ju besua pozita e Drejtorit të Departamentit Komercial, që nga kjo kohë pandërprerë ka punuar deri tani në ditën e pensionimit.
Hoxha thotë se: “Gjithsesi periudha 44 vjeçare e kaluar në KRU “Gjakova” ka qenë dhe mjaftë sfiduese me plot angazhime sepse kemi kryer punë në lëmi të ndryshme duke filluar nga sigurimi i konsumatorëve me ujë, mbikëqyrja, projektimet, faturimi e inkasimi. Gjitha këto arritje janë bërë në bashkëpunim me konsumatorët dhe gjithë stafin e kolegëve. Mendoj se puna më frytëdhënese është periudha e viteve të fundit ku dukshëm shifen rezultatet e arritura”.
Ndër të tjera z.Hoxha në fjalën e tij përshëndetëse u shpreh se ndihet i lumtur me realizimin e shumë projekteve të viteve të fundit të cilat ishin ëndërr për të dhe shumë koleg të tij!
“Ju falënderoj të gjithëve për gjithçka shpresoj se sukseset të vazhdojnë e të rriten ç’do ditë e më shumë”
KRU Gjakova ju uron pensionim të mbarë, të gëzoni shëndet dhe urojmë të kemi sa më shumë njerëz- punëtor të dinjitetshëm e të dalluar si ju z.Xhavit Hoxha.