Punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”

Punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”.
Të nderuar konsumator,
ju njoftojmë se KRU “Gjakova” është duke zhvilluar punime në shtrirjen e gypit të ri në fshatin “Dobidol”.
Si pasojë e këtij intervenimi, sot datë 22.04.2022, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora, 10:00 deri në ora 17:00, për disa fshatra të Komunës së Rahovecit.
Fshatrat të cilat përfshihen në këtë ndërprerje janë:
Dobidol, Qifllak, Kramovik si dhe Rakovinë.
Faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova” Sh.A.
22.04.2022.

1 Comment

  • User Login

    The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/vi/signup/XwNAU

  • Write a Comment

    Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *