Paraqiten turbullira në furnizimin me ujë të pijes në zonën e Rekës së Keqe.

Paraqiten turbullira në furnizimin me ujë të pijes në zonën e Rekës së Keqe.
Pas monitorimit dhe mostrave të mara në teren në zonën e furnizimit Reka e Keqe, është konstatuar se turbullira e ujit në këtë zonë është paksa e ngritur si pasojë e reshjeve të vazhdueshme.
Turbullira në furnizim me ujë të pijes janë shfaqur në burimin e ujit të “Bjeshkës Babaj Bokës” dhe si pasojë jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë në këtë zonë deri në përmirësim të gjendjes.
KRU “Gjakova” SH.A.
19.01.2023.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *