Njoftim nga KRU Gjakova

Njoftim,

KRU Gjakova njofton Konsumatorët që banojnë në rrugët "Washington", "Mic Sokoli" dhe "Lidhja e Prizrenit", se kohë pas kohe do të kenë ndërprerje të vogla të furnizimit me ujë, për shkak të ndërrimit të gypave të kanalizimit.

Faleminderit për mirëkuptimin tuaj.