Njoftim

Njoftojmë konsumatorët e regjionit të Rekës së Keqe specifikisht banorët e fshatrave Vugovë dhe Zhub se vazhdon procesi i punimeve në gypat e ujësjellësit të cilët janë në fazën e testimit dhe pranimit teknik nga operatori ekonomik.

Gjatë kësaj faze po bëhet ndrrimi i gypave të cilët nuk janë në cilësin e duhur duke u zëvendësuar me gypa të rinj.

Deri në finalizimin e këtij procesi jemi të detyruar të ndalim furnizimin me ujë, respektivisht ujë nuk do të kenë fshatrat Vugovë dhe Zhub.

Ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!