Njoftim

KRU Gjakova njofton konsumatorët që edhe përkundër që kemi ujë të mjaftueshëm për furnizim të konsumatorëve, Komuna e Rahovecit nuk do të furnizohet pasiqë do ketë ndërprerje të rrymës nga KEDS,  në stacionin e pompave Rahoveci 1 dhe Rahoveci 2  me datë  15.09.2018 e Shtune dhe 16.09.2018 e Diele – 2 ditë, për shkak të Renovimeve në rrjet.

Me respekt: KRU Gjakova

Comments for this post are closed.