Nënshkruhet marrëveshje për bashkëpunim në mes të kompanive KRU ”Gjakova” dhe KRM “Çabrati”.

Nënshkruhet marrëveshje për bashkëpunim në mes të kompanive KRU ”Gjakova” dhe KRM “Çabrati”.

Sot Kryeshefi Ekzekutiv i KRU “Gjakova” Hasan Krasniqi si dhe Kryeshefi Ekzekutiv i KRM “Çabrati” Behar Ferizi nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi për shërbimet të cilat ofron kompania në fjalë.

Kjo marrëveshje do të shërbejë për realizimin e shërbimit “Pastrimi, grumbullimi dhe bartja e Llumit në Impiantin e Trajtimit të Ujërave të Ndotura”.

KRU “Gjakova” SH.A.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *