Misioni

Misioni i KRU “Gjakova” Sh.A.është të ofrojë shërbime të pandërprera të furnizimit me ujë dhe ujërave të zeza që përmbushin standardet e OBSH-së, ruajnë sigurinë publike, tregojnë përgjegjësi në angazhimet tona sociale dhe mjedisore, veprojnë në mënyrë të drejtë dhe me mirësjellje ndaj komuniteteve që shërbejmë duke ofruar shërbime për kënaqësinë e tyre me kosto të përballueshme.

 

Vizioni

Vizioni i KRU “Gjakova” Sh.A.është të jetë një pikë referimi rajonale në ofrimin e shërbimeve të ujit dhe ujërave të zeza që përmbushin standardet më të larta ndërkombëtare në cilësinë, nivelet e shërbimit dhe kënaqësinë e konsumatorëve.