Defekt i ndërlikuar në fshatin Ujzë.

Defekt i ndërlikuar në fshatin Ujzë.
KRU Gjakova njofton konsumatorët se për shkak të defektit në gypin kryesorë Ø 300, që ka ndodhur në fshatin Ujzë, jemi detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë.
Zona e cila atakohet nga ky defekt duke mbetur pa furnizim me ujë të pijes përfshin fshatrat; Rugovë, Romajë, Demjan 2, Dedaj si dhe Lubizhdë e Hasit.
Defekti i ndodhur i përket një natyre më të ndërlikuar, andaj me keqardhje njoftojmë konsumatorët se rikthimi i furnizimit me ujë nuk mundë të ndodhi deri nesër!
Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
KRU “Gjakova”sh.a.
13.11.2022

Avni Caka inxhinier në KRU “Gjakova” gjatë prezantimit të punimit “Identifikimi i Problemeve në Sistemin e Kanalizimit duke aplikuar CCTV”

Avni Caka inxhinier në KRU “Gjakova” gjatë prezantimit të punimit “Identifikimi i Problemeve në Sistemin e Kanalizimit duke aplikuar CCTV”.
Po mbahet sot në Prishtinë dita e tretë e Konferencës dhe Ekspozitës së Përbashkët Ballkanike “Ujërat Nëntokësorë. Të bëjmë të Padukshmen të Dukshme”, organizuar nga Shukos dhe Shukalb.

Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike.

Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike.
Me datë 8, 9 dhe 10 Nëntor 2022, në Prishtinë, është duke u mbajtur Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike “Ujërat Nëntokësorë. Të bëjmë të Padukshmen të Dukshme”.
KRU “Gjakova” është pjesëmarrëse në këtë Konferencë dhe Ekspozitë, të organizuar nga SHUKOS dhe SHUKALB.

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit në KRU “Gjakova” gjatë intervenimit në gypin Ø 140 i cili ndodhet në lumin “Ereniku”.

Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit në KRU “Gjakova” gjatë intervenimit në gypin Ø 140 i cili ndodhet në lumin “Ereniku”.
Ky gyp kishte pësuar dëmtime nga vërshimet e muajit shtator, ekipa ka sanuar gypin dhe të njëjtin e ka futur nën shtratin e lumit për të krijuar siguri në furnizimin me ujë të pijes.
Misioni ynë, sigurimi i furnizimit të rregullt me ujë të pijes për të gjithë konsumatorët tanë!
KRU “Gjakova” SH.A.
02.11.2022.

Kryeshefi Ekzekutiv z.Hasan Krasniqi sëbashku me zyrtar të lartë të Ujësjellësit KRU “Gjakova”,

Kryeshefi Ekzekutiv z.Hasan Krasniqi sëbashku me zyrtar të lartë të Ujësjellësit KRU “Gjakova”, zhvilluan sot një takim efektiv pune me Kryetarin e Komunës së Gjakovës z.Ardian Gjini si dhe bashkëpunëtorët e tij.

Ky takim i shërben një qëllimi të dobishëm për banorët e Komunës së Gjakovës të cilët do të jenë përfitues të projekteve të përbashkëta në mes të KRU “Gjakova” dhe Komunës së Gjakovës.

Temë diskutimi ishte përcjellja paralele e zgjerimit të rrugës në dalje për Pejë gjegjësisht ndërrimi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit si dhe vazhdimi i projekteve të reja.

Të dyja palët u dakorduan për vazhdimin e bashkëpunimit në investime dhe projekte të rëndësishme që kanë për qëllim përmirësimin e infrastrukturës ujore.

Njoftim Mortor

Të nderuar miq dhe kolegë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Gjakova”, me pikëllim njoftojmë se sot është ndarë nga jeta në moshën 61 vjeçare kolegu ynë Ali Haxhimustafa!

KRU “Gjakova” humbi një punëtor të dalluar, figur me vyrtyte te larta njerëzore, bashkëpuntor dhe kolegë të zellshëm.

Në emer të Kryeshefit Ekzekutiv të KRU “Gjakova” z.Hasan Krasniqi, si dhe gjithë kolegëve të kompanisë, shprehim ngushëllimet më të sinqerta për familjen Haxhimustafa!

Pusho i qet mik i të gjithve!

Njoftim!

 
Të nderuar konsumatorë, iu njoftojmë se kemi defekt në gypin Ø 300 AC në fshatin Gexhë.
Andaj, për shkak të punimeve në lokalizimin dhe sanimin e defektit jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë në fshatrat: Gexhë,Malësi e Vogël, Ratkovc, Vranjak dhe Bratatin.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin e defektit që konsumatorëve të ju rikthehet sa më parë furnizimi me ujë.
Ju faleminderit për mirëkuptim!
K.R.U. “Gjakova” Sh.a.
17.10.2022

Mbledhja e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin 2021

Mbledhja e Përgjithshme Vjetore me Aksionarin 2021.
Në KRU “Gjakova”, Bordi i Drejtorëve sot mbajti Mbledhjen Vjetore me Aksionarin ku të pranishëm ishin zv. Ministri i Ekonomisë z. Getoar Mjeku së bashku me bashkëpunëtorë si dhe z. Adem Ahmetaj UD.Udhëheqës i Njësisë për Politika dhe Monitorim të Ndermarrjeve Publike.
Kryesuesi i Bordit të Drejtorëve në KRU “Gjakova” z.Urim Gashi njoftoi të pranishmit në lidhje me zhvillimet e përgjithshme të kompanisë, njëkohësisht duke i uruar mirëseardhjen Kryeshefit të ri Ekzekutiv z.Hasan Krasniqi.
Bordi në këtë takim miratoi Raportin Vjetor të Punës, Pasqyrat Financiare si dhe Raportin e Auditorit të Jashtëm.
KRU “Gjakova” SH.A.

Program i trajnimit në fushën e partneritetit publiko privat

Program i trajnimit në fushën e partneritetit publiko privat.

Departamenti Qendror për Partneritet Publiko Privat (DQPPP) në Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve, në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Administratë Publike (IKAP), po zhvillon sot në KRU “Gjakova”, PROGRAMIN E TRAJNIMIT NË FUSHËN E PARTNERITETEVE PUBLIKO PRIVATE.

Pjesëmarrës në këtë trajnim janë zyrtarë të përzgjedhur nga departamentet përkatëse të KRU “Gjakova” SH.A, përfshirë nivelet profesionale dhe menaxhuese, si; Financat, Prokurimi, Zyra ligjore, Buxheti, Menaxhim i projekteve, etj.

KRU “Gjakova” SH.A.
12.10.2022.