Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike.

Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike.
Me datë 8, 9 dhe 10 Nëntor 2022, në Prishtinë, është duke u mbajtur Konferenca dhe Ekspozita e Përbashkët Ballkanike “Ujërat Nëntokësorë. Të bëjmë të Padukshmen të Dukshme”.
KRU “Gjakova” është pjesëmarrëse në këtë Konferencë dhe Ekspozitë, të organizuar nga SHUKOS dhe SHUKALB.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *