Ekspozita e 9-të e Përbashkët Ballkanike

Ekspozita e 9-të e Përbashkët Ballkanike
Është mbajtur Konferenca dhe Ekspozita e 9-të e Përbashkët Ballkanike, organizuar nga SHUKOS dhe SHUKALB këtë vit tema e konferencës ishte “Vlera e Ujit“, e cila u zhvillua si një aktivitet virtual në datat 3-5 Nëntor 2021.
KRU “Gjakova” u përfaqësua nga inxh. Avni Caka me temën ” Mirëmbajtja aktive në funksion të zvogëlimit të humbjeve teknike të ujit ” si dhe zëdhënësja Dafina Syla në sesionin “Zgjidhje Inovative”.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *