Defekt

Defekt.
Të nderuar konsumator ju njoftojmë se, gjatë intervenimit nga firma private ETG, në vendosjen e largëpërquesve, është dëmtuar gypi fi 350 në fshatin Zhdrellë.
Si pasojë e këtij defekti është ndërprerë furnizimi me ujë për fshatrat; Zhdrellë, Bec, Vraniq, Doblibarë, Berdosanë, Rezinë dhe Meqe.
Ekipet tona janë duke punuar në sanimin sa më të shpejtë të këtij defekti.
Ju falenderojmë për mirëkuptim!
KRU “Gjakova” SH.A.
11.11.2021.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *