Avni Caka inxhinier në KRU “Gjakova” gjatë prezantimit të punimit “Identifikimi i Problemeve në Sistemin e Kanalizimit duke aplikuar CCTV”

Avni Caka inxhinier në KRU “Gjakova” gjatë prezantimit të punimit “Identifikimi i Problemeve në Sistemin e Kanalizimit duke aplikuar CCTV”.
Po mbahet sot në Prishtinë dita e tretë e Konferencës dhe Ekspozitës së Përbashkët Ballkanike “Ujërat Nëntokësorë. Të bëjmë të Padukshmen të Dukshme”, organizuar nga Shukos dhe Shukalb.

Write a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *